Το BLOG της καλής "Ζωής"!

Φιλοι μου σε αυτο το μπλοκ μπορειτε να διαβασετε τις εμπειριες μας κυρίως από τα ταξιδια μας και από αλλες δραστηριοτητες μας! Με λιγα λογια θα σας περιγραφω τα μερη και τα σημεια που μπορειτε να βρειτε καλο φαγητο, ποτο , διαμονη και οτι αλλο μας κανει εντυπωση και μας αρέσει στα μερη που πηγαινουμε! οι αποψεις του blog αντιπροσωπευουν οχι μονο τις δικες μου αλλα φυσικα και του αλλου μου μισου! περιμενουμε με χαρα τα σχολια σας και τις προτασεις σας! Επισης θα ηθελα να σημειωσω οτι αναφορα γινεται μονο σε οτι μας αρεσε και οπου περασαμε καλα,οποτε και τα σχολια και οι αποψεις μας ειναι πολυ συγκεγκριμενα.Οτι δεν μας αρεσε ή μας αφησε αδιάφορους, δεν θα μπουμε στο κοπο να το σχολιάσουμε.

Ζωή

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ

Ενας υπεροχος προορισμος με φυσικες ομορφες και ιδιαιτερα τοπια που ξαφνιαζουν τον επισκεπτη. Αγρια πουλια, πανεμορφα ζώα,ενα μέρος με απιστευτη θετικη ενέργεια.Οταν καποιος επισκευτει την λίμνη αξιζει να κάνει τον γύρο της καθώς επίσης και να διασχισει περπατωντας ενα κομματι της. Για τους λατρεις των σπορ μπορει καποιος να κανει ιππασια και διαφορα αλλα. Εκτενεις πληροφοριες δινονται για τους ενδιαφερομενος στον οικισμο που βρισκεται διπλα στην λιμνη.

ΑΝΩ ΠΟΡΡΟΙΑ. Βρίσκεται λιγα χιλιόμετρα από την λιμνη.Είναι ενα πανεμορφο χωριο μεσα τα νερα και το πρασινο.Αξιζει να επισκευτειτε τον γυναικειο Συνεταιρισμο τους και να προμηθευτειτε παραδοσιακα προιοντα. Επίσης στο χωριο βρισκεται και η Κλεονίκη... η καλιτεχνης του χωριου! Η Κλεονίκη διατηρει κοντα στην πλατεία ενα πανεμορφο μαγαζακι με χειροποιητες δημιουργιες της, οπως πινακες ζωγραφικης, αλμπουμ φωτογραφιων και πολυ πολυ ομορφα αντικειμενα δια χειρος Κλεονικης.(Εκ Φυσεως,Ανω Πορρόια, τηλ.2327051421)

ΔΙΑΝΟΜΗ
ΝΑΣΤΟΥ VIEW HOTEL. Βρισκεται στα Ανω Πορροια εχει καταπληκτικη θεα στην λιμνη. Τα δωματια τους ειναι πολυ περιποιημενα,γενικα ειναι ολα πολυ προσεγμενα. Τα χριστουγενα που βριθηκαμε εμεις εκει ειχαν ετοιμασει σπιτικα χριστουγεννιατικα γλυκα!Ηταν τελεια!Επισκευτειτε το εστω και για ενα καφε! Η θέα από την αυλη τους ειναι ολα τα λεφτα! (ΝΑΣΤΟΥ VIEW HOTEL,THL.2327051586)

Δεν υπάρχουν σχόλια: